Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Lissi Rasmussen, d. 09-07-2015
Yorkielands Miss Sunshine på 3,5 mdr. blev hentet 6/7 2015 hjemme hos Leif Ove og Lene. Sikke en velkomst jeg og mine 5 hunde fra Norge fik. Det var bedre end et 5 stjerners hotel😀 Lille Miss Subshine er flottere og sødere end forventet. Ret og slet en fantastisk solstråle. Hun er allerede blevet bedsteven med min hvalp på 10 mdr. Liam. Vi glæder os til at se udviklingen fremover, men jeg er sikker på at hun bliver en rigtig flot solstråle 😀 tusinde tak fordi jeg fik mulighed for at købe Sunshine
E-mail:
Skrevet af Else Espersen, d. 08-07-2015
I skal lige vide at Ozzy er en dejlig hund, robust stærk og meget selvstændig, vi har aldrig før haft så selvstændig en Yorkie, han er også en lille klog hund, har sjældent snor på når vi går tur, kommer når vi kalder, er det plads går han lige ved siden af, siger jeg sit bliver han siddende selv om jeg fortsætter og går først når jeg siger fri. Hans ynglings stilling er stadig liggende på ryggen. Men han er også den mest mad glade hund vi har haft. Ha ha han æder alt - så vi passer på. Det var lige lidt info til jer om vores lille Ozzy.
Kh Else
P/s. Og så det dejligt han ikke gør' ret meget.
Skrevet af Birgit Hage, d. 09-06-2015
Hallo over there, nu må det da vist være ved de tider hvor I skal en tur til Sjælland, altså hermed menes Bro. 14, Kh Birgit
E-mail:
Skrevet af Maude Mjärdner, d. 27-05-2015
Hejsan allt väl med & De dina
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Lis Thorsen, d. 20-04-2015
Kære Lene og Leif og ikke mindst alle Jeres dejlige hunde - hvor var det dog fantastisk, at opleve at være hos Jer og se de små live - det er altid sjovt at se, hvor små de er - man husker det ikke fra gang til gang.
I gjorde vores besøg til en enestående dag - det var dog ikke uventet - da vi allerede har erfaret, at I 2 er nogle vidunderlige entusiastiske Yorkie mennesker - som jeg er sikker på vi nok skal få masser af kontakt med i fremtiden. Endnu engang tak for Jer
Kærlig hilsen Holtewooderne
E-mail:
Skrevet af Lis Thorsen, d. 31-03-2015
Kæreste Lene og Leif
Tak for en fantastisk hjemmeside, der er virkelig hjælp at hente, hvis man ikke har haft hund og især Yorkshire Terrier før, men bestemt også, hvis det ikke er første gang. I beskriver det så fantastisk, medfølende og fuld af passion - så man er slet ikke et sekund i tvivl om, at det er det rigtige sted at købe hund. Hvis blot alle opdrættere var som Jer to dejlige mennesker.
Vi sender de største og bedste ønsker om en God Påske og et stort tillykke med trillingerne - og tak fordi vi måtte være på sidelinjen undervejs, hvilket vi har sat stor pris på. Vi glæder os til at hilse på vores lille nye medlem af familien, hvor sorgen over at skulle sige farvel til lille Chico, forhåbentligt bliver erstattet af ligeså mange glæder fremover med lille Chili.
Men først og fremmest ser vi frem til vores første møde med Jer og vores lille nye familiemedlem.
Love & Peace
Fra Holtewooderne
E-mail:
Skrevet af Marianne & Erling, d. 28-03-2015
Hjertelig tillykke med de små hvalpe!! Ih hvor må de nye hvalpe købere glæde sig til at få een af Jeres hvalpe!! Vi har altid fået hjælp og støtte fra Jer da vi købte vores elskede PJUSK Vi har fået venner for livet!!! Knus Marianne& Erling
Skrevet af Poula, d. 25-03-2015
Dejlig side i har og dejlige og flotte hunde :) Og så er vi også blevet lidt klogere på Yorkshire terrier og glæder os til at få vores egen.

Vh.

Poula
Skrevet af Amanda, d. 24-03-2015
Nu har vi brugt eftermiddagen på at se film fra dansk kennel Klup og der har virkelig givet gode råd og en del ideer til når vi skal have os en lille ven. Så vi vil gerne lige sige tak for rådet.
Og vi er ikke blevet mindre klar til at byde en lille ven velkommen
E-mail:
Skrevet af Amanda, d. 24-03-2015
hej lene

smukke hunde og god side vi har virkelig brugt lang tid her inde
E-mail:
Skrevet af Christian, d. 18-01-2015
Dear Mrs Johansen,

I've just visited your website - very interesting and good information about your lovely Yorkshire Terriers. The pictures are lovely and all your dogs look great!

Yorkshire Terriers seem to be very important to you. That is very easy to recognize!

I wish you for the future of your Yorkshire Terrier kennel a lot of fun, breeding success, lovely and healthy puppies!

Best wishes

Christian

Yorkshire Terriers make you happy!

www.myyorkshire.de
E-mail:
Skrevet af Betina Nissen, d. 11-01-2015
Hej Lene.

Jeg må sige at jeg er lettere rystet over din nye side "året der gik 2014"
Det gør mig ondt på dine/Jeres vegne, jeg ved at dit virke i klubben er en stor del af Jeres liv.

Jeg har jo ikke kendt Jer så længe ....men længe nok til at danne mig et billede - og det svare på ingen måder ens med hvad jeg her kan læse! – tværtimod!

Min oplevelse, som der meget gerne må refereres til! – er at i begge er nogle MEGET søde og imødekommende mennesker.
I gør, og har gjort en masse for den lille og helt fantastiske Yorkshire terrier i danmark.

I tog imod mig med åbne arme, hjalp mig med at finde en hvalp, også selvom det ikke gav penge i Jeres egen kasse. Svare altid på sms når jeg har haft spørgsmål vedr. udstilling osv.
I er meget professionelle omkring Jeres avl. Og VIGTIGT!!! I vægter hundevelfærd højt og derfor bekymre Jer om hvem Jeres købere er, både inden – under og ikke mindst efter.

Jeg har ikke kendskab til andre avlere af Yorkshire terrier som ønsker, og formår at holde kontakter flere år efter et salg. – det må jeg nok sige , gør mig lidt misundelig, og kunne have ønsket mig tilsvarende derfra hvor vi købte hvalp.

Desværre om det er hund, kat eller hest så er misundelse en GRIM TING! - så snart der er penge og prestige på spil, ja så er for nogle, samvittighed, respekt og evnen til at kunne glæde sig på andres vegne ikke eksisterende....desværre!. Nogle mennesker har desværre kun haft en god dag når de har ødelagt en andens. der skal jo beklageligt kun et rådent æble til at ødelægge en hel kasse.

Så kæreste Lene og Leif....op med hovedet, ret ryggen – der er SÅ meget I kan og skal være stolte af!

Kærligst

Betina og Diva.
Skrevet af Susan, d. 01-01-2015
Hej Lene og Leif. I ønskes et godt nytår. Hilsen Susan
Skrevet af Maude Mjärdner, d. 29-12-2014
Gott Nytt År 2015
Önskar Maude & Bo
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Susan, d. 24-12-2014
Hej Lene og Leif. I ønskes en rigtig glædelig jul. Hilsen Susan