Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Helge Petersen, d. 12-11-2022
Til orientering vil jeg oplyse at både Odin og Tor er i absolut fineste form. De bliver undersøgt hver 4 mdr af de førende dyrlæger i trekants området.Der bliver taget hånd om alt omkring yorkierne i Dyrlægehuset kolding, som også er min nabo. Det gælder også tandpleje. hvor de næsten har et komplet sæt tænder og det er der ikke mange yorkier der har i den alder.I skal have tak for at jeg blev ejer af de to yorkier og hundene og jeg har et fantastisk godt forhold og vi er sammen stort set hele døgnet.
E-mail:
Skrevet af Ingerlise Mikkelsen , d. 05-03-2022
Vi måtte desværre sige farvel til Jackpot 12 jan. 2022 Jackpot som vi fik fra Stig og Connie. Han var en skøn hund. Som vi savner rigtig meget. Han blev 11 1/2 år. Vi vil holde en søfgepause Ca. 1 åt. 13
E-mail:
Skrevet af Helge fra Kolding, d. 05-12-2020
En jule hilsen fra Odin og Tor. Vi ønsker alle en god og kærlig jul. Skal vi ikke se frem til et godt og lykke bringende år. Vi har begge (yorkier) været til en omfattende undersøgelse og tandpleje og har det godt og er i fin form til fremtiden.
Kærlig hilsen Helge
E-mail:
Skrevet af Helge fra Kolding, d. 14-10-2020
Hvor er det vidunderligt at gå tur, hver dag med 2 yorkier som er i topform og søger livets muligheder tidligt om morgenen. De 2 drenge, som jeg elsker har jeg omkring mig og kan se og opleve, hvordan de suger omgivelserne til sig. Tak for at jeg fik mulighed for at få hvalpe fra jer.
E-mail:
Skrevet af Helge fra Kolding, d. 20-09-2020
Odin og tor er i fineste form med alt fra pels,helbred og tandpleje. De bliver passet og kontrolleret af dyrlæger ca, hver 6 måned så jeg er sikker på at alt er tip top hos drengene.De er helt sikkert en gang imellem hos jer i tankerne.
Skrevet af lis thorsen, d. 09-04-2020
Nicco fik en Påskehare og blev saglig da han fandt øret - vi sender dejlige Påskehilsner fra Summerhouse - god Påske
E-mail:
Skrevet af Helge Ivan ( ikke den grusomme ) Petersen, d. 07-04-2020
Både Odin og Tor har det fantastisk godt. Vi har jo også en god baggrund fra yorkieland til at passe hundene. Drengene skal snart vaccineres så de kan modstå sygdom. Vi deltager ikke i det politiske cirkus, som kører for tiden, men beskæftiger os med vores skønne yorkshire terrier. Foråret nærmer sig og det skal vi glæde os til. God vind til alle
E-mail:
Skrevet af Helge Petersen, d. 08-12-2019
En julehilsen fra Odin og Tor, som har det rigtig godt. De trives fint i deres ny omgivelser. De glæder sig til at hilse på Lene og Leif på et tidspunkt. Begge hundene har det så godt, som nogen yorki kan have det. Jeg kan tilføje at de begge er i jule humør.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Ingerlise mikkelsen, d. 24-11-2019
Tak for en skøn hjemmeside, jeg har en yorkiehan Jackpot som kommer fra Connie og Stigs kennel, Connie som jeg savner hjælp mig meget i starten og passede Jackpot når vi skulle på ferie, Jackpot er nu 9 år og så skøn ,legesyg og nem at passe.
E-mail:
Skrevet af Inga Fanney, d. 21-11-2019
thanks for nice hjemmeside.
jeg har yorkie hjemme i Island
E-mail:
Skrevet af Helge Petersen, d. 11-07-2019
Jeg har 2 yorkier, som begge er fra kennel yorkiland og det er 2 gode og kærlige hanhunde, som jeg er meget glad for. Det er faktisk blevet vores børn. Begge hundene har det fint og er sunde og raske. Vi gør også alt for at de har det så godt så muligt. En ting der er vigtig at nævne er den store hjælp vi har fået fra yorkiland så vi har været i stand til at passe hundene på den rigtige måde. I skal have tak for det store arbejde i har ydet for mig og yorkierne gennem 8 år.
E-mail:
Skrevet af Didde Jeppesen, d. 25-05-2019
En lille hilsen fra yorkielands special boy - Solo som fylder 1/2 år lige om lidt.
Tusind tak for venskab og den lækreste lille yorkiedreng man kan tænke sig❤️🐶
E-mail:
Skrevet af Lis Thorsen, d. 31-12-2017
Godt Nytår fra Holtewooderne - vi takker for Jeres fantastiske indsats for Yorkierne - som er kommet mange til gode - tak for Jeres venskab, som betyder meget for os.
Held og lykke i det nye år med lille “Lucy in the sky with diamonds” hun er et stjerneskud.
E-mail:
Skrevet af Inger-Lise, d. 22-12-2017
Kære alle
Vi ønsker jer en glædelig jul og et godt og lykkeligt nytår.
Her er alt vel, tiden går så stærkt. Tiffany er den dejligste og søde hund, der er højst elsket.
De kærligste julehilsner❤️❤️
Tiffany og Inger-Lise
Skrevet af Inger-Lise Heinze, d. 24-06-2017
Kære Lene og Leif
Tiffany har nu tabt begge kindtænder. Hun leger og nyder de daglige ture ved stranden.
Kærlig hilsen
Inger-Lise
E-mail: